....
logo design v2

The Fittest Agency

The Fittest Agency

Social media campagne

Zou het niet geweldig zijn om elke maand opnieuw een constante stroom
aan kwalitatieve leads binnen te halen?

Home » Méér klanten

» Social media campagne

Méér klanten »

Social media campagne

Leadcampagnes voor de sport & fitness branche

The Fittest Agency is gespecialiseerd in Meta (Facebook & Instagram) leadcampagnes specifiek voor de sport & fitness branche.

De op maat gemaakte lead campagnes sluiten steeds aan bij de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. Onze werkwijze is altijd helder, op basis van onze best practices maken wij een ‘winning’ contentkalender. Deze bespreken wij samen met jou vooraleer we ze online zetten. Op deze manier genereren wij online campagnes die kwalitatieve leads opleveren en die tot slot volledig naar wens zijn van jouw wensen en behoeften.

Zo zorgen wij voor een stabiele en gestructureerde stroom van nieuwe, kwalitatieve leads, verkoopafspraken en leden. Elke maand weer!

Gemiddeld leveren onze campagnes tussen de 30-50 leads per maand.

Hoe we het doen

Meer online zichtbaarheid + meer leads = meer intakes meer leden meer omzet groeimogelijkheden

7 gouden stappen tot succes

Stap 1

Voorbereiding

 

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waar we jou en je zaak wat beter leren kennen.

 

Zodat we een duidelijk zicht hebben over je diensten, wensen en behoeften. Tijdens deze meeting dienen jullie ook de juiste toegangen te verlenen zodat we in jullie Meta Bedrijfsmanager kunnen.

Stap 2

Warming-Up

 

Na het kennismakingsgesprek maken wij de gedeelde Google drive map aan. Daarna werken wij een contentkalender uit met pakkende teksten en bijpassende visuals. Na goedkeuring gaan we jouw doelgroepen nauwkeurig bepalen en aan de hand van A/B tests en beschikbare data werken we de geschikte advertentiestrategie uit.

Stap 3

Eerste Leads

 

Het doel van onze campagnes is het genereren van kwaliteitsvolle leads (een ingevuld formulier met naam, adres, telefoonnummer en enkele gerichte vragen). 

 

Na 3-5 dagen kan je de eerste leads verwachten. Wanneer je een nieuwe lead hebt word deze automatisch in de spreadsheet gezet en krijg jij een mail met de ingevulde gegevens.

Stap 4

Lead Contacteren

& Intake Plannen

 

Het doel dat jij als fitnessondernemer in eerste instantie hoogstwaarschijnlijk hebt, is het converteren van een lead naar een fysiek intakegesprek.

Dat bereik je door de lead binnen hooguit twee dagen te bellen en op basis van een telefonische behoeftebepaling de potentiële klant in te plannen voor een kennismaking bij jou in het centrum. Het bellen van een lead doe je best gelijk en anders binnen maximaal twee dagen. 

 

Smeed het ijzer als het heet is!
Stap 5

Optimaliseren Van De Ads

 

Wie online advertising zegt, zegt testen.
Het succes van jouw campagne staat of valt met het consequent dagelijks bewaken en verbeteren van de advertenties. Daarom doen wij een driedagelijkse opvolging van de advertentie testen.

 

Op deze manier komen we uit op de winning advertenties voor jouw onderneming.

Stap 6

Constante Stroom

Aan Kwalitatieve Leads

 

Wanneer we de winning advertentie strategie hebben gevonden voor jouw onderneming dan kan je dagelijks leads verwachten.

Zo zorgen wij voor een stabiele en gestructureerde stroom van nieuwe, kwalitatieve leads, verkoopafspraken en leden. Elke maand weer!

 

Gemiddeld leveren onze campagnes tussen de

30-50 leads per maand.

Stap 7

Rapportage

 

Op het einde van elke maand (startdatum ads) word er een duidelijke rapportage gemaakt. Dit is een rapport met daarin al de cijfers en data. Zo kan jij duidelijk de return on investment zien van de campagnes. Deze rapportages worden ook steeds via een meeting verder uitgelegd.

 

Doorheen de maand kan je altijd de cijfers en data bekijken via jouw gepersonaliseerd dashboard.

Social media campagne

Elke maand een constante toestroom aan traffic en leads.

Waarom je

Marketing uitbesteden

Zo doeltreffend is | een goed idee is | aan te raden is

Laat de marketing over aan experts in de sport & fitness branche, zodat jij je kan focussen op dat wat je écht leuk vind. Mensen helpen om fitter en gezonder te worden.

Wij zorgen voor een resultaatgerichte strategie dat je een vaste stroom aan kwalitatieve leads oplevert, elke maand opnieuw. 

Leads die jij in een 1-op-1-gesprek met je enthousiasme, kennis en kunde in een handomdraai inschrijft als nieuw lid. Zo bundelen we onze krachten en zorgen wij samen voor een topresultaat.

Onze Methode Is Getest​

Bekijk de winstgevende resultaten van slimme
fitness professionals die met ons hebben samengewerkt.

Louis Busschaert

UNIT Personal Training

Jetske Geerts

Revo Sport

Kris Renders

Bodylounge

Waarom The Fittest Agency?

Altijd garantie op leads

Transparante Rapportages

100% branchegericht

Geautomatiseerde Workflows

Persoonlijke communicatie

Altijd per maand opzegbaar

Turn the Visitor Into a Lead and
the Lead into a Client

Let's connect!